Στην Metric Global Network, «μένουμε σπίτι!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τις τελευταίες μέρες η χώρα μας παίρνει δραστικά μέτρα, προκειμένου να ελεγχθεί η πανδημία του κορωνοϊού.

 

Η καμπάνια "μένουμε σπίτι", αναδεικνύει την ανάγκη του αυτοπεριορισμού και της ατομικής ευθύνης.

 

Στη  Metric Global Network παρότι δεν είχαμε κανένα κρούσμα του ιού, εφαρμόσαμε για όλους τους εργαζομένους μας, την εργασία από το σπίτι, μέσω Remote Access. Υπηρεσία που ούτως ή άλλως προσφέρουμε μέσα από το πλάνο MGN365,

 σε όλους τους πελάτες μας.

 

Χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό και χωρίς να έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών μας, από την περασμένη Δευτέρα, η εταιρεία μας λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας ενώ οι εργαζόμενοι εξυπηρετούν πελάτες και συνεργάτες μέσα από την ασφάλεια που παρέχει η κατοικία τους.

 

Ο δικός μας στόχος είναι σαφής: Διασφαλίζουμε την αποδοτικότητα και την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας,  ιεραρχώντας παράλληλα την προστασία των εργαζομένων καθώς και της κοινωνίας.

 

Ο κοινός στόχος με όλη την κοινωνία είναι να ξεπεραστεί η πανδημία με το μικρότερο δυνατό πλήγμα για την δημόσια υγεία. Και αυτό, μας καθιστά όλους υπεύθυνους.

 

Χωρίς πανικό, με λογική, σύνεση και σεβασμό στον συνάνθρωπο, κάνουμε όλοι μαζί ότι μπορούμε ώστε σε λίγες εβδομάδες να έχουμε απαλλαγεί από τον σχετικό κίνδυνο.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας στο σταθερό τηλέφωνο του συνεργάτη που σας εξυπηρετεί ή καλέστε μας στο 2103002050.