Το Voice over IP ή VoIP ή τηλεφωνία μέσω διαδικτύου, χαρακτηρίζει μια ομάδα πρωτοκόλλων-τεχνολογιών (H.323, SIP), η οποία προσφέρει φωνητική συνομιλία σε πραγματικό χρόνο με σχετικά καλή ποιότητα πλέον και στην ουσία χωρίς κόστος.

Η διαφορά με την παραδοσιακή τηλεφωνία είναι ότι η μετάδοση της φωνής επιτυγχάνεται μέσω του Internet, χωρίς να υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός στη χρήση της.

Η τηλεφωνία μέσω τεχνολογιών VoIP παρουσιάζει πολλά προτερήματα και σε συνδυασμό με τις καινοτόμες οικογένειες υπηρεσιών που έχει αναπτύξει η modulus για εσάς, προσφέρει νέες, άκρως ενδιαφέρουσες δυνατότητες επικοινωνίας.

Metric Global Network | Intergration VoIP
Metric Global Network | Intergration PBX

PBX

Branded ή tailormade τηλεφωνικά κέντρα VoIP λογισμικού τύπου ανοικτών προτύπων που λειτουργεί με γνωστές τηλεφωνικές συσκευές SIP trunks, προσαρμοσμένα στις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης σας, ικανά να συνεργαστούν με κάθε τύπο ip συσκευών, προσφέροντας οικονομική λύση αλλά και λειτουργώντας υπο συνθήκες επιχειρησιακής συνέχειας. Οι μηχανικοί μας σχεδιάζουν και εγκαθιστούν ολοκληρωμένες λύσεις βασιμένες στις λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησης σας.

 

VPBX

Η υπηρεσία Virtual PBX σας παρέχει ένα εξελιγμένο τηλεφωνικό κέντρο για την εταιρεία σας στο cloud και χωρίς εσείς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα στον χώρο σας πέρα απο τις τηλεφωνικές συσκευές που θα χρησιμοποιήσετε για να μιλάτε. Επιπλέον μπορείτε να δημιουργήσετε μοντέρνα τηλεφωνικά σενάρια όπως να δημιουργήσετε τηλεφωνικά μενού επιλογών και να διοχετεύσετε τις κλήσεις σε Ring Groups ή Queues.

 

Το συνολικό κόστος της υπηρεσίας είναι ετήσιο και προκύπτει από το άθροισμα:

α) του κόστους Πακέτου Σύνδεσης

β) του κόστους Πακέτου Αριθμοδότησης

 

Metric Global Network | Intergration VPBX

Συσκευές VoIP

Tablets και Smartphones*

Μετατρέψτε το κινητό ή το tablet σας, σε σταθερό τηλέφωνο χρησιμοποιώντας δωρεάν SIP εφαρμογές. Επωφεληθείτε από το χαμήλο κόστος και τα πλεονεκτήματα ενός σταθερού, σε συνδυασμό με την ευελιξία του κινητού. Η ποιότητα των κλήσεων εξαρτάται από την ποιότητα της σύνδεσης του internet.

*Εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο smartphone/tablet συσκευών ενδέχεται να απενεργοποιηθούν, με αποτέλεσμα να μην τερματίζονται εισερχόμενες κλήσεις.

PC και Laptops

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας σαν σταθερό τηλέφωνο εγκαθιστώντας μία απο τις δωρεάν SIP εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε από το internet. Φυσικά για την πραγματοποίηση κλήσεων, απαιτείται ακουστικό και μικρόφωνο, η ποιότητα των οποίων καθορίζει και την ποιότητα του ήχου.

 

Τηλέφωνα VoIP

Πρόκειται για τηλεφωνικές συσκευές VoIP οι οποίες συνδέονται απευθείας στο internet και μέσω αυτών μπορείτε να πραγματοποιείτε και να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις. Είναι ένας απο τους πιο ενδεδειγμένους τρόπους χρήσης της υπηρεσίας και συνήθως παρέχουν την καλύτερη ποιότητα επικοινωνίας. Παρέχονται σε μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων απο απλή τηλεφωνική συσκευή μέχρι επαγγελματικά τηλέφωνα πολλαπλών γραμμών και πολλαπλών απαιτήσεων.

 

Analogue Telephone Adapter (ATA)

Πρόκειται για μία συσκευή η οποία μετατρέπει σε ψηφιακό, το αναλογικό σήμα μίας κοινής τηλεφωνικής συσκευής. Οι συσκευές VoIP ATA συνήθως φέρουν 2 τουλάχιστον εισόδους, μία για να συνδεθούν με το internet και μία για να συνδεθούν με την τηλεφωνική συσκευή. Είναι συσκευές χαμηλού κόστους, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα κλήσης και μεγάλη ευκολία εφόσον πάνω τους μπορούν να συνδεθούν ενσύρματες ή ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές που έχετε ήδη στην κατοχή σας.

 

Metric Global Network | Intergration Devices

VoIP

PBX

VPBX

Συσκευές