Οι σημερινοί πελάτες στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης απαιτούν ποιοτική υπηρεσία Wi-Fi. Εκτός απο την συνδεσιμότητα οι επιχειρήσεις στον τομέα της φιλοξενίας πρέπει να παρέχουν ισχυρή, ασφαλή και ευέλικτη πρόσβαση για μια ποικιλία συσκευών και υπηρεσιών.

Οι αλλαγές στις απαιτήσεις σύνδεσης σε αυτά τα μέρη δεν πρέπει να λυθούν με την προσθήκη λίγων ακόμη σημείων πρόσβασης Wi-Fi. Θέματα όπως η μετατόπιση της νοοτροπίας διαχείρισης της συσκευής στη διαχείριση προσβάσεων από χρήστες και κλιμακωτές υπηρεσίες, η βελτιστοποίηση και η βελτίωση της συνολικής απόδοσης, οι απειλές ασφάλειας από διαφορετικές συσκευές και οι νέες εφαρμογές πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Υπολογίζεται  ότι 8,4 δισεκατομμύρια συσκευές χρησιμοποιήθηκαν παγκοσμίως το 2017, αυξημένες κατά 31% από το 2016, και θα φτάσουν τα 20,4 δισεκατομμύρια μέχρι το 2020 για να χρησιμοποιούν τις online υπηρεσίες, να συνδεθούν με τα κοινωνικά μέσα, να μεταδώσουν περιεχόμενο ή απλά για περιήγηση στο διαδίκτυο και χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Οι συνολικές δαπάνες για τα τελικά σημεία και τις υπηρεσίες θα φτάσουν σχεδόν 2 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016, υπήρχαν λιγότερες από 7 δισεκατομμύρια συσκευές με δυνατότητα Wi-Fi στον πλανήτη.

Stand Alone Series

Υπηρεσία με πρωτοποριακό σχεδιασμό και για υψηλές επιδόσεις και αξιόπιστες συνδέσεις δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αλλάζετε εύκολα μεταξύ της αυτόνομης διαχείρισης και της cloud διαχείρισης χωρίς την παρουσία σχετικής άδειας, οποιαδήποτε στιγμή, με μερικά απλά κλικ. Είναι σχεδιασμένη με προηγμένη μονάδα κεραιών, ενισχυτές υψηλής ισχύος και στοιχεία χαμηλού θορύβου για την επίτευξη ανώτερης ασύρματης απόδοσης.

Unified Series

H Unified Access Point series είναι μια εξαιρετικά μελλοντική λύση WLAN, ιδανική για την ανάπτυξη επιχειρηματικών, φιλοξενιακών και εκπαιδευτικών περιβαλλόντων. Με το σχεδιασμό αυτόνομου / διαχειριζόμενου AP 2 σε 1, οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν αρχικά ως αυτόνομο AP και να το μετατρέψουν σε AP που διαχειρίζεται ελεγκτές όταν αυξάνεται η ζήτηση Wi-Fi. Η Σειρά έχει σχεδιαστεί με κορυφαία τεχνολογία για να παρέχει ασύρματη ποιότητα χωρίς προβλήματα και να μειώσει τα γενικά έξοδα. Οι ενσωματωμένες κεραίες και η έξοδος σήματος είναι καλά ρυθμισμένες ώστε να παρέχουν εύκολο σχεδιασμό RF και μέγιστη κάλυψη σήματος. Υποστηρίζει επίσης χαρακτηριστικά όπως δυναμική επιλογή καναλιών, εξισορρόπηση φορτίου και προ-έλεγχο ταυτότητας για εξαιρετική εμπειρία Wi-Fi.

Metric Global Network | Intergration WiFi

Unified Pro Series

Σχεδιασμένη για πολυσύχναστους δημόσιους υπαίθριους χώρους, τα σημεία πρόσβασης της σειράς αυτής παρέχουν ασύρματη συνδεσιμότητα Gigabit σε εκατοντάδες χρήστες βελτιώνοντας την απόδοση όσο και την ικανοποίηση σε δημόσιο περιβάλλον. Διαθέτει  έξυπνη κεραία  που αλλάζει δυναμικά το σήμα και μετριάζει τις παρεμβολές για να επεκτείνει την κάλυψη και να παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία στους κινητούς πελάτες. Επιπλέον, το ενσωματωμένο σύστημα προστασίας από υπερφόρτωση παρέχει ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας για τις επενδύσεις σας σε κύματα που προκαλούνται από αστραπές.

 

 

 

WiFi

Stand Alone Series

Unified Series

Unified Pro Series